Nagyon rendesek vagyunk a fiammal és nagyon örülnénk már egy kiadó szobának is

Ez a cikk több mint 5 éves.

Sikerült! Noémi kapott felajánlást tőletek is arra, hogy rövid távon megoldja a lakhatását, de végül sikerült egy számára megfizethető albérletet találnia vidéken. Köszönjük a megosztásokat és a támogatást!

A napokban keresett meg minket Noémi, aki egyedül neveli kisfiát és sürgősen albérletet keres. Kérjük, olvassátok el a történetét és ha tudtok neki segíteni, jelentkezzetek nálunk az [email protected] címen, hogy összeköthessünk titeket és megbeszéljétek a részleteket.

noemi.jpg

„Én egy 38 éves egyedül álló anyuka vagyok és van egy 4 éves kisfiam, akit nagyon szeretek. Mindent megpróbálok neki megadni és nem szeretném elveszíteni. Mi a 16. kerületben laktunk édesanyámnál. A ház több testvér öröksége volt, de eladták ezt a házat. Édesanyám el tudott költözni vidékre, mert a testvérem vett neki lakást.

Mi a fiammal ki mentünk a gyerek apjához lakni Ausztriába, de összevesztünk és hazajöttünk.

Sajnos most nincs állandó lakcímünk, mert a testvérem nem akar bejelenteni minket. Két hetet kaptam tőle, hogy valamilyen lakhatást találjak.

Ha ez nem sikerül, az utcára kerülünk. Próbálok albérletet vagy anyaotthont találni. Nagyon sok anyaotthont felhívtam, de nincs hely sehol vagy csak a várólistára vettek fel. Nagyon rendesek vagyunk a fiammal és nagyon örülnénk már egy kiadó szobának is. Persze ha egy lakást lehetne kivenni, annak is nagyon örülnék. Havi 60.000 és 80.000 Ft között tudnék fizetni rezsivel együtt. Most is dolgozom és megállom a helyem, bárhová keveredünk a fiammal.

Köszönöm szépen a segítséget! 

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.