A lelki terheket is le kell küzdeni! Ugye nem csak a futás marad?!

Ez a cikk több mint 6 éves.

2017 májusában nagyon nagy segítséget kaptam tőletek, amiből Virágh László volt élettársam a nevemre adósságot halmozott fel ezt pénzbeli adományotokból sikeresen rendeztem. Több éve annak, hogy fájdalmak gyötörnek! Kevés orvos ismeri fel a fájdalom forrását, ha nincs szervi elváltozás. Utolsó lehetőségem egy pszichiáter által felírt tabletta, de ez sem vált be. Nem kívánt mellékhatásai miatt. Itt jönne a közvécékért a megmozdulás…

ica2.JPG

Szeretnék arról beszélni amikor egy probléma ősi ösztönt vált ki az ember szervezetében: ez pedig a „üss vagy fuss” a szervezet adrenalint termel, aminek hatása az adott pillanatban eldönti az erők felmérése után, mi a célszerű. Igen ám, de nálam nem az elfutás ösztönét váltotta ki, hanem a probléma okozójának megtalálását. Azaz üldözni azt, aki nekem és gyermekeimnek az anyagi csőd kockázatát idézte elő. Nem sok reményt fűzök ahhoz, hogy behajtathatom rajta az általa okozott anyagi kárt, jól eltűnt a látóteremből.  Itt történik az, ha valaki azért nem létesít lakcímet, mert nem szeretné, ha megtalálnák.

Köszönő levél keretében jelzem felétek, hogy gyógyítom a lelkem, hogy a testre kiterjed fizikai fájdalmak is elmúljanak. Észrevettem, hogy a mások problémáját átgondolva a Lakcím érdekvédelmi fórumban elolvasva egy panaszt, majd azon rágódva, hogy rábeszéljem arra, hogy ahol él, ott legyen a lakcíme a magam testi fájdalmai felerősödtek. Elolvasva, egy adott településen élő, de nem lakcím szerint nem oda tartozó nem kapja meg az ellátást. Miközben nekem van lakcímem és Budapesten minimum 4 kerületben lévő szakorvos megnézett.

Felfoghatatlan, hogy emberek küzdenek orvosi, szociális ellátás, oktatási intézmény hiányától, mert ahol élnek, a lakcímük nem ott van. Másokban hogyan alakul ki a probléma okának megoldása? Idővel visszatérek, nagyon remélem hamarosan újra köztetek leszek.

Csécsei Ilona

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.