A lakhatási válság a felszínre tör 19. Szívességi lakáshasználatból az utcára

Ez a cikk több mint 8 éves.

A legutóbbi hosszútávú állás-, szálláslehetőségem sajnos áprilistól szeptemberig tartott. Azóta eltelt időszakot részben ismerősnél tölthettem, de sajnos az ő alkoholfüggősége miatt az átmenetinek gondolt lehetőségem itt is megszűnt.

annamari.jpg

Pozitív visszajelzésekre várok. Olyan embert keresek, aki szívesen befogadna. Napi munkával tudnám viszonozni a szálláslehetőséget. Például gyerekfelügyelet, idősgondozást, vasalást vállalok, nagytakarításban tudok segíteni. Ajánlólevéllel rendelkezem a korábbi helyekről. Egyszemélyes férfi házartásban is szívesen dolgozok, ahol elkél a házimunka, de csak oda megyek, ahol a munkámra tartanak igényt, nem a nőt keresik bennem. Nem szeretnék kapcsolati erőszak áldozata lenni.

Elektrotechnika profilon elektroműszerész a végzettségem. Számítógépes programozói képzést is végeztem közepes bizonyítvánnyal. Dolgoztam eladóként virágboltban, Csemege Áruházban, adminisztrátorként, később társasház könyvelőként. Sok-sok ügyféllel kellett jó kapcsolatot tartanom, nehéz helyzetben lévő embereknek segíteni abban, hogy a magas közösköltség-hátralékuk miatt ne kelljen végrehajtási eljárást indítani az ügyükben.

A kilencvenes években a Palota-negyed lakója voltam. Rendszeres látogatója voltam a munkaügyi központnak, a munkanélküli időszakot kimerítettem. Jelenleg Budapesten küzdök az életben maradásomért. A saját személyes dolgaim különböző ismerősöknél vannak lerakva, de ezekről a helyekről a hónap végéig el kell hoznom. Az AVM képzéseire, programjaira járok az utcáról. Nem tudok hol aludni.

Segíts, hogy segíthessek! SOS!

Ha bárki tud segíteni Annamarinak, kérjük, írjon emailt ide: [email protected]

Aki tud segíteni, kérjük, írjon emailt az [email protected] email címre!

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.