Te sem látsz kiutat a szállóról? – Érintettek történeteit gyűjtjük

Ez a cikk több mint 4 éves.

2018 végén a Város Mindenkié csoport kampányt indított a kiléptető lakásokért, célunk, hogy érintett emberek bevonásával foglalkozzunk az ellátórendszerből való továbblépés kérdéseivel. A kampány keretében felvettük több intézménnyel is a kapcsolatot, hogy megtudjuk nekik milyen  tapasztalataik vannak az ellátórendszerből való kitöréssel kapcsolatban.

dsc_1403.JPG

A köveztező hetekben keresünk olyan érintetteket, akiknek annak ellenére, hogy dolgoznak nehézséget jelent megfizethető lakhatást találniuk és ezért bentragadtak a hajléktalanellátórendszerben. Ha átmeneti szállón, munkásszállón élsz és téged is felháborít, hogy nincs lehetőséged továbblépni, oszd meg velünk a történetedet! Biztosak vagyunk benne, hogy a kiléptető lakásokért folytatott küzdelmünk, csak akkor lehet sikeres, ha minél több érintett is felszólal a saját érdekében.

Ha szívesen megosztanád a történetedet, akár névvel, akár név nélkül jelentkezz az [email protected] emailcímen,

vagy a 06 30 601 7694 (Kovács Vera) telefonszámon!

A kampányba jelenleg is toborzunk olyan érintetteket, szövetségeseket, szakembereket, akik érdeklődnek a téma iránt, és szívesen beszállnának a közös munkába.

A kampány találkozói hétfőnként, 16 – 17.30-ig vannak a Szentkirályi utca 22-24. szám alatt. A kampánytalálkozó Facebook eseménye >>>

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.