Segítsetek albérletet találni Rácz Mónikának és családjának!

Ez a cikk több mint 5 éves.

Mónikát, fiával és 10 éves unokájával egy éve lakoltatták ki egy Népszínház utcai önkormányzati bérlakásból, mert az önkormányzat nem egyezett meg velük a részletfizetés lehetőségéről. Akkor egyik szomszédja befogadta, majd az Utcajogász, az AVM és a Nyugodt Szív a Lakhatásért segítségével egy évre biztos albérletet találtak. Már beköltözéskor tudták, hogy el fogják adni a lakást, most július végével el kell költözniük. Mónika és fia is dolgoznak, megélhetésük így biztos, de albérletet nagyon nehezen találnak.

Szeretnének egy kis, másfél szobás lakást a VII. vagy VIII. kerületben, amire havonta 110 ezer forintot tudnának kifizetni rezsivel együtt.

Blogunkon keresztül kérik a segítséget, hogy találjanak egy hosszú távú megoldást lakáshatásukra. Ha valaki tud segíteni, kérjük, írjon emailt ide: [email protected]

monika.jpg

 

Kedves Bérbeadó!

Rácz Mónika 2017 szeptember 1-töl lakik a 7. kerületi ingatlanunkban az unokájával. Az elmúlt majd egy évben semmilyen szempontból nem lehetett rájuk panaszunk, a lakbért mindig időben fizették, a közüzemi számlákkal együtt. A szomszédokkal remek viszonyt ápoltak, és a lakást is szépen rendben tartották.

Mivel külföldön élünk, ezért ha valami elromlott a lakásban, nekünk nem lett volna könnyű ezekhez szakembert találni, Mónika ezeket a javíttatásokat önállóan, olcsón és jó minőségben elintézte.
A lakást magánokokból eladjuk, ezért sajnos nem tudjuk Mónikáéknak tovább bérbe adni. Minden lakástulajdonosnak azonban jó szívvel tudom Mónikáékat albérlőként ajánlani.

Ha további információra van szüksége, minden további nélkül tegye fel a kérdéseit az alábbi emailcímen: [email protected], vagy a +491737434890 telefonszámon.

Üdvözlettel:

Joseph Cauthery & Bognár Zsófia
lakástulajdonosok

 

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.