„Hatékonyabban tudnék dolgozni és az elmaradásomat is szeretném rendezni”

Ez a cikk több mint 5 éves.

Mónika 2017 januárjában kérte A Város Mindenkié és a nyilvánosság segítségét, hogy ne kerüljön az utcára a gyermekével. Ez a probléma akkor szerencsére a sok segítségnek köszönhetően megoldódott, de most ismét nehézségek merültek fel a család életében. Kérjük, aki tud, segítsen neki, mert most még nagyon kis segítséggel érhetjük el közösen, hogy ne legyen nagyobb baj!

blog2_37.jpg

„2017 januárjában a segítségüket kértem lakhatásban, ami meg is oldódott: egy vietnámi házaspárnál élünk a kislányommal. A kutyánkról le kellett mondani, mert ide nem jöhetett sajnos. Munkát is változtatnom kellett, mert a Gilda Max egyik napról a másikra megszűnt. Jelenleg árufeltöltőként dolgozom egy másik cégnél, ha tudok.

Három hónapja ismét kemoterápiára járok, így a bevételünk jóval kevesebb lett. Nem mindig tudok sajnos elindulni a mellékhatások és a gyengeség miatt, ezért ismét Önökhöz fordulok segítségért, mivel el vagyok maradva a lakbérrel.

Itthon is dolgozom: kézműves termékeket szeretnék eladni (hímzéseket, horgolt szőnyegeket), hogy a gyógyszereket ki tudjam váltani. Ha van elfekvőben rossz póló, farmer, bármilyen textil vagy hímzőfonal, azt nagyon szívesen elfogadom, illetve egy asztalt is, amire rá tudnám tenni a varrógépemet. Azzal hatékonyabban tudnék dolgozni, illetve az elmaradásomat is szeretném rendezni, hogy ne kerüljünk utcára a gyermekemmel.”

Ha segítenél Mónikának és lányának, írj emailt ide és megadjuk az elérhetőségét és bankszámlaszámát: [email protected]

Fotó: Csoszó Gabriella

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.