Segíts kilakoltatás-ellenes kampányunk nyitó akcióján!

Ez a cikk több mint 6 éves.

tuntetes.png

Ha te is így gondolod, gyere velünk a parlament elé február 3-án!  

A Város Mindenkié hajléktalan és lakásszegénységben élő emberek, és szövetségeseik csoportja. Öt éve küzdünk az ellen a törvénysértő gyakorlat ellen, hogy gyerekeket amiatt emelnek ki a családjukból, mert a szüleik lakhatása nem megoldott. Ez nemcsak embertelen, jogtalan is. 

A Város Mindenkié két törvénymódosítási javaslat benyújtását kezdeményezte a témában. Erről bővebben itt olvashattok >>> 

A kapcsolódó kampányunk része, hogy február 3-án szombaton 10 és 11 óra között a Kossuth téren hívjuk fel a figyelmet az anyagi okú gyermekkiemelések igazságtalanságára, és a témában benyújtott törvénymódosításokra. 

Az akció a gyülekezési törvény szerint jogszerű, bejelentett. 70 fő önkéntest keresünk, aki kartonon vagy molinón tartaná az elhelyezés nélküli kilakoltatások ellen tiltakozó üzenetünket. Ha te is szót emelnél ellene, csatlakozz. 

Ezenkívül, ha érdekel a téma, akár a kampányszervezésbe is bekapcsolódhatsz: ha van kedved segíteni, szeretettel várunk a kampánytalálkozóinkon is minden csütörtökön 17 órakor a Budapest VIII. ker. Szentkirályi utca 22-24. Szám alatt. 

Jelentkezés: [email protected]0630 601 7694 (Kovács Vera) vagy írd be magad ebbe a táblázatba!

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.