Nem pénzbeli segítséget kérek, csak egy átmeneti szállást

Ez a cikk több mint 6 éves.

vonzane_kicsi.jpgVonzáné Tóth Zsuzsanna Barbara vagyok. Üdvözlök mindenkit, aki most látja a kérésemet. Egy igen fontos krízishelyzetről lenne szó. Lánygyermekemmel, aki most 14 éves és párommal évek óta ismerősöknél, rokonoknál és albérletben laktunk. Legutóbbi albérletünkből is el kellett jönnünk, mert sajnos nem tudtuk fizetni. Gyermekem most is nagyon beteg, és én is. A kislányom jó tanuló, továbbtanulás előtt áll.

Többször próbáltam családos otthont vagy anya és gyermek átmeneti szállást találni, de elutasítást kaptam vagy csak várólistára tettek már 5 éve. Munkámat több alkalommal elveszítettem, mert mindig valahol voltam költöztem mint a madár. Most jön a szeretet ünnepe és sajnos nemhogy karácsonyunk lenne, hanem a lakhatásunk is labilis. Tehát az utca a miénk.

Bátorkodtam azokhoz az embertársaimhoz szólni, aki jobb sorsban él, hogy ha csak egy mód és lehetősége van rá, segítsen – a lányomra való tekintettel is. Ő egy kislány, aki még most fogja megtanulni az élet iskoláját.

Nem pénzbeli segítséget kérek, csak egy átmeneti szállást, mert így a téli hideg időben nagyon nehéz minden. Hiszek még a jó emberek segítségében és jóindulatában. Maximum havi 50 ezer forint + rezsit tudnánk hárman kifizetni a lakhatásunkért. Mivel a végzettségem szociális gondozó és ápoló, szívesen segítek idős embereknek is lakhatásért cserébe.

Kérem, csak akkor értesítsenek, ha valóban tudnak segíteni.

Telefonszámom: 0630-787-4524

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.