Autista kislányt nevelő anya kér segítséget

Ez a cikk több mint 6 éves.

gyongyosi_kicsi.jpgEgyedül nevelem a 7 éves autista kislányomat, mert pár hónapja sajnos itt hagyott minket a kislány édesapja rengeteg rezsi, lakbér és egyéb tartozásokkal, amiről úgy tudtam, hogy rendezve vannak. Albérletben lakunk, de sajnos a tulajdonos már kilakoltatást akar kezdeményezni a tartozások miatt, amit egyedül még nem tudtam rendezni és így a kauciót sem akarja visszaadni, hogy továbbléphessünk.

Én besegíteni szoktam könyvelési, egyéb adminisztratív jellegű munkákba alkalmi jelleggel, de a kislányom sokat betegeskedik, ezért, hogy itthon tudjak maradni vele csak ez a kereseti forrásom marad, ami nem fedezi a kiadásainkat és az autizmusból fakadóan a fejlesztések, az élelmiszerek (kevés dolgot eszik meg), vitaminok is plusz kiadásokat jelentenek.

Mivel sajnos sürget az idő a lakhatás és mindennapi kiadások megoldására nagyon köszönöm, ha bármilyen formában tudnak segíteni! 

Természetesen tudok mellékelni az autizmusról szakvéleményt, ha kérik.

Megadom az elérhetőségem, ezen fel lehet velem venni a kapcsolatot 30-879-3006, és a számlaszámom, ha valaki szeretne segíteni ezen megteheti:

K&H Bank: 10403387-86767555-82841008 (Gyöngyösi Ágnes)

Köszönettel: Gyöngyösi Ágnes

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.