Csak együtt vagyunk erősek: Csatlakozz szervezeteddel a 7. Lakásmenethez!

Ez a cikk több mint 6 éves.

20170904_page_cover_kek_kicsi.png

A Város Mindenkié 2017. október 14-én szombaton 14 órától szervezi meg a 7. Lakásmenetet, amelynek alcíme: Csak együtt vagyunk erősek! Tavaly nagyon sok szervezet csatlakozott hozzánk, így reméljük, ebben az évben még több csoport, mozgalom és szervezet képviselteti majd magát a meneten. Arra kérünk, hogy ha számotokra is fontos a lakásszegénység megszüntetése, szervezeteddel együtt csatlakozz a menethez! Támogassátok ti is a lakhatás ügyét és segítsetek, hogy minél nagyobbak és hangosabbak lehessünk, hogy a milliókat érintő lakhatási válságot ne lehessen elhallgatni és végre megfelelő állami és önkormányzati válaszok szülessenek. Mindannyiunknak nagy szüksége van most egymásra!

A csatlakozó szervezetektől azt kérjük, hogy segítsenek az esemény hirdetésében, és a helyszínen minimum 5 fővel és saját táblával/molinóval jelenjenek meg. Ezen kívül, szeretettel várunk mindenkit már a menet szervezésének folyamatában is, ami elsősorban a heti szervezési találkozókon és a menet szervezőinek levelezőlistáján folyik. Ha a menet előtti héten saját, lakhatással kapcsolatos programot szerveznél, nagyon szívesen segítünk a toborzásban és az esemény hírének terjesztésében, hogy minél több emberhez eljusson az üzenetünk.

A Lakásmenet eseményét itt találod >>>

Kérjük, ha szervezeteddel csatlakoznál a menethez, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot 2017. október 10-ig >>>

Ha a szervezésben is részt vennél személyesen te vagy a munkatársaid, ezt az űrlapot töltsd ki (folyamatosan lehet jelentkezni) >>>

Várunk sok szeretettel!

További információ: www.avarosmindenkie.blog.hu, 06 20 381 8996 (Udvarhelyi Tessza), [email protected]

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.