Szinte bármelyik nap elveszíthetem az otthonom

Ez a cikk több mint 7 éves.

Kocsándi Gyulának hívnak, 63 éves vagyok. 2013 májusában a műtőben kapott fertőzés miatt a bal lábamat combközépen amputálták. Lakásomat – miközben a kórházban voltam – volt élettársam miatt elvesztettem, azóta albérletben élek.

kocsandi.jpg

Mivel a protézisem csak rövid ideig tudom használni, csak kerekesszékben tudok közlekedni, és ez kizárja a lépcsőzést. Egyetlen jövedelmem a rokkantsági ellátás, amit 2017 januárjától végrehajtás alá vontak, így jelenleg 66.000.- Ft-ot kapok kézhez, amelyből 40.000.- Ft-ot januárban is kifizettem a Bérbeadónak, de ez nem fedezi a bérleti díj egészét.

Ebből az összegből nem tudom az albérletem  teljes összegét kifizetni, és megélni. Mivel a bérbeadó nem kötött velem bérleti szerződést, szinte bármelyik nap elveszthetem az otthonom. Jelenleg a bérbeadó fenyegető sms-eket küld, és úgy tűnik, hogy most pénteken (2017. február 3.) kitesznek a lakásból. 

Lakásigényem 7 éve be van adva a XI. kerületi lakásosztályra. Rendszeresen járok a háziorvosomhoz – aki szintén a XI. kerületben rendel – gyógyszer és inzulin felírásra, valamint ellenőrzés végett.

Nem akarok az utcára kerülni, ezért nagyon sürgős segítségre lenne szükségem, a helyzetem nehezíti, hogy mozgássérültségem miatt földszinti lakásra volna szükségem, az akadálymentességről szinte nem is álmodok. Lakhatásra havi 40-45 ezer forintot tudok fizetni.

Kérem, aki tud, segítsen anyagi támogatással vagy lakás felajánlásával.

Telefonszámom, bármikor hívható vagyok: 0620-452-6802

Bankszámlaszám: Kocsándi Gyula János, FHB Bank, 18203693-01426061-10010013

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.