Utolsó erőfeszítések egy kétgyerekes anya és családja lakhatásáért

Ez a cikk több mint 7 éves.

Palotai Magdi 2016 szeptemberében kért segítséget A Város Mindenkiétől és több más szervezettől lakhatása rendezése érdekében. Akkor nagyon sokan összefogtak és összeadtak elég pénzt ahhoz, hogy Magdi és két gyereke ne veszítse el lakhatását. Azóta újabb fejlemények vannak a család életében: sikerült megkapniuk egy önkormányzati bérlakást, ami nagyon sok szempontból felújításra szorul. Kérjük, ha tudtok, segítsetek Magdinak most is, hogy lakáshelyzete valóban rendeződjön!

blog_124.jpg

„Először is szeretném nagyon megköszönni mindenkinek, aki ősszel segített nekünk (anyagilag, imádsággal, megosztással)! A lakás kulcsát október végén megkaptam, a villanyáram visszakapcsolása, megszerelése, javítása megtörtént (végre! a karácsony előtti héten), de sajnos a lakás festése, felújítása még mindig nem. Akivel beszéltem és ígéretet kaptunk, hogy megcsinálja a felújítást, lemondta (időhiány miatt), azóta beszéltem már két szakemberrel és most várakozom, hogy mikor tudják elkezdeni (ha közben nem mondják le). Közben kiderült, hogy a villanybojler sem működik, a gázkonvektor is rossz. Ha valaki tud megbízható (esetleg önkéntes) szakembert, kérem, szóljon! 

Eközben a korábbi albérletünkben maradhattunk, de december hónapban már nem tudtam a teljes lakbért kifizetni… Ezért kérek most újra segítséget, ilyen módon is. Köszönjük szépen előre is a segítséget!”

Palotai Magdi

e-mail:[email protected]
bankszámla szám: 11773140-00074966 (OTP Bank)
Tel. szám: 06-20-241-7357

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.