Ismerd meg, hogyan dolgozunk! Nyílt napok A Város Mindenkiében

Ez a cikk több mint 7 éves.

A Város Mindenkié csoport olyan hajléktalan, hajléktalanságot megtapasztalt és lakásszegénységben élő aktivistákból és szövetségeseikből áll, akik tenni akarnak egy egyenlőségen alapuló és igazságos társadalomért. Célunk, hogy kiálljunk a hajléktalan emberek méltóságáért és küzdjünk a lakhatáshoz való jogért. A szervezet minden tevékenységében – a döntéshozástól az akciók szervezéséig – a hajléktalan és lakásszegénységben élő emberek vezető szerepet játszanak.

Csoportunk a bázisdemokrácia elvei szerint működik, a nagyobb horderejű döntéseket az ún. nagycsoportunk hozza meg, a kampányainkat és akcióinkat a munkacsoportjaink szervezik. Ha érdekel, hogyan építjük a lakhatási mozgalmat, hogyan működnek együtt hajléktalan, lakásszegénységben élő emberek és szövetségeseik, hogyan hozunk konszenzus alapján döntéseket és hogyan szervezünk akciókat és kampányokat, gyere el és pillants be munkánkba!

blog_94.jpg

Csoportunk találkozási helye a 8. kerületben van, minden csoportunk hetente egyszer ül össze a következő időpontokban:

Nagycsoport: minden hétfőn 18-21h

Utcajogász: minden szerdán 19-21h

Lakhatási munkacsoport: minden csütörtökön 16-18h

Hajléktalan nők egymásért: minden pénteken 17-19h (csak nőknek)

Érdekvédelmi munkacsoport: minden vasárnap 16-19h

A nyílt napokon 2016. július 25. és augusztus 14. között lehet részt venni. Akit érdekel a lehetőség, kérjük, hogy írjon egy emailt az [email protected] email címre, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket!

Fotó: Várady István

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.