A Hős utca lakóinak levele Kovács Róbert Polgármesternek

Ez a cikk több mint 7 éves.

Tisztelt Kovács Róbert Polgármester Úr

Tisztelt Polgármester úr, ismételten szeretnénk meghívni egy személyes találkozóra önt, vagy a X. kerületi önkormányzat vezetőségét a X. kerület Hős utcai lakótelepre. Sajnálattal vettük tudomásul, de megértjük, hogy 2016.05.18-re szóló meghívásunknak a rövid határidőre való tekintettel nem tudtak megfelelni.

blog_85.jpg

A tegnapi napon a lakóközösség és A Város Mindenkié csoport lakógyűlést tartott. Általánosságban a lakóközösség igénye az, hogy az önkormányzat egyeztessen a lakókkal, világosítsa fel az önkormányzati bérlőket és az öröklakás-tulajdonosokat a Hős utcai lakótelep felszámolásának menetéről, és jővőbeli pontos tervéről, valamint az, hogy a telep felszámolását humánusan végezzék, a lakók ne járjanak rosszul a telep felszámolásával!

Ezért újra szeretnénk egyeztetést kezdeményezni. A találkozó időpontjára tett javaslatunk 2016.06.01 17 óra. Amennyiben Önöknek az ezt megelőző napok valamelyikén megfelelőbb volna egy 5 órai kezdetű találkozó, lakóközösségünk nyitott volna korábbi napon tartani a találkozót.

Az egyeztetésen a média jelenlétére is számítunk, és természetesen szeretettel várjuk Önt vagy a szociális ügyekért felelős Weeber Tibor alpolgérmester Urat, remélve, hogy pontos és hiteles választ tud adni kérdésünkre. Kérem Önt, Önöket , hogy ha ezt a meghívót elolvassák jelezzék valamilyen módon, részt tudnak-e venni, mely időpont volna megfelelő és kinek a részvételére számíthatunk.

A Hős utca önkormányzati képviselőjét, Gál Juditot is javasoljuk bevonni az egyeztetésbe, ő korábban jelezte a lakóknak, hogy nyitott volna erre.

Üdvözlettel: Hős utca 15/A-B lakótelep lakóközössége

Fotó: Csizi Zsolt

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.