Képzés a sajtóról – beszámoló

Ez a cikk több mint 8 éves.

A Város Mindenkié csoport gyakran tart különböző képzéseket  tagjainak. Ilyen volt ez a legutóbbi képzés is szeptember 26-án, ami a sajtóról szólt. Elég szép számban megjelentek az érdeklődők a várhatóan izgalmas előadásra.

sajtos.jpg

Először sorra kérdeztünk mindenkit, ki milyen sajtót szokott hallgatni vagy nézni. Elég változatos válaszokat kaptunk, igaz érintett tagjainknak nehezebb bármilyen lehetőséghez jutni. Utána sorra vettük a különböző újságokat, rádiókat és tévéket. Majd megbeszéltük, hogy ezek közül melyik a baráti sajtó, és melyek azok, melyek nem annyira mondhatók az AVM szimpatizánsnak. Természetesen voltak szituációs játékok is: két fős csoportokba osztottak minket,  és mindegyik csapat kapott egy megoldásra váró feladatot. Ezek nagyon érdekes kihívások voltak mindenki számára.

Úgy érzem, elég jól sikerült megoldani a ránk bízott interjúkat ,igaz a kérdezők igyekeztek megnehezíteni a dolgunkat, próbáltak erdőbe vinni több-kevesebb sikerrel. Utána kiértékeltük az eredményeket, és megbeszéltük, hogy mire kell vigyázni egy interjú során, milyen buktatók lehetnek.

Én nagyon jól éreztem magam a képzésen, nagyon jól sikerült az egész, és egy csodás szombat emlékével térhettem haza. Még sok ilyen képzés kellene, hogy jobban fejlődjünk!

                                                                                                                                Kulcsár Kari

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.