Végre! Ismét segíthettek önkéntes munkával otthonokat teremteni!

Ez a cikk több mint 8 éves.

Azzal az örömteli hírrel szolgálhatunk, hogy A Város Mindenkié érdekvédő munkájának, és az Utcáról Lakásba Egyesület szervezőmunkájának köszönhetően Kispesten segíthettek 2 családnak, Horváth Sándorné Krisztináéknak és Csorba Jánosnak és Erikának az otthonuk rendbetételében. 

kispest_epitkezes.jpg

Mivel minden eddiginél nagyobb felújításokra van szükség, a lakások felújítását több ütemben, önkéntesek és szakemberek bevonásával valósítjuk meg, ezért október-november és december során is lesznek munkálatok a lakásokon. Célunk, hogy a családok legkésőbb a karácsonyt már új otthonukban ünnepelhessék. Ehhez a Te segítségedre is szükség van. 

Az építkezéseken munkavédelmi felszereléssel, művezetéssel, önkéntes szerződéssel, biztonságosan dolgozhattok. Napi felelős segít a többieknek – a jelen levő szakik mellett persze – eligazodni aznap, ebédet szerezni, szerszámot ragadni, és ami csak felmerül. Ismerd meg az érintettek történetét,és nézd meg, hogy milyen sokan támogatták őket eddig is itt és itt, és ha van lehetőséged,

  1. jelentkezz önkéntesnek! 
  2. támogasd a munkánkat
  3. terjeszd ezt a felhívást, amerre csak tudod. 
  4. Ha voltál már nálunk építkezni, jelentkezz napi felelősnek – minden napra kell ilyen, ne legyél szégyellős 🙂 

 Remélem, hogy találkozunk az építkezésen. A következő hetekben minden héten szerdától szombatig segíthettek. Minden hónap végén kiküldjük pontosítva a következő havi önkéntes lehetőséget, így most egyelőre csak az októberi időszakra várjuk a jelentkezőket.

A jelentkezésedet a[email protected] címre küldd el, Kovács Verának.

Szeretettel vár az Utcáról Lakásba Egyesület! csapata

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.