Félmaratont futottunk

Ez a cikk több mint 8 éves.

2015. szeptember 13-án volt a Wizzair félmaraton futóverseny, A Város Mindenkiéből hárman neveztek be erre a futóversenyre mint hármasváltó: Ámon Kata, Dósa Mariann és Orbán Niki. Először Niki indult, őt váltotta Kata, a végén Mariann futott be. A részeredmények is fantasztikus jók, Kata 41’47”, Mariann 45’09”, Niki 53’20”. Volt egy-két kilométer eltérés a részfutásokban attól függően, merre kanyarodott a kijelölt útvonal, de nem számottevő.

blog_39.jpg

 

Én, Beck Magdi a Mariannhoz csatlakozó útvonalon kapcsolódtam be a Dózsa György út és Lehel utca sarkán, de én a kordonon kívül, a rendezők között futhattam csak, mert csak három embert lehetet a váltófutásban regisztrálni. Így onnan végigfutottam a célig, a kijelölt Városligeti nagyrétig másfél kilométert, hátamon az ünnepléshez szükséges pezsgővel, üdítővel, húsos és vegán szendvicsekkel és rágcsával. Így lettem a fontos és szuper AVM csapat résztvevőinek sherpája, ami erőt adott nekem, hogy a végén együtt ünnepelhessünk.

Befutott a célba a cuki Mariann, a Városligeti nagyrétre ért a fantasztikus Kata, és a nagyszerű Niki smiling-face-with-smiling-eyes. Örültünk egymás sikerének, jó volt ezt a kihívást megcsinálni, szuper csapat voltunk. Megékezett István is, aki nagyszerű képeket készített rólunk, még rólam is (ami nagy művészet). Köszönjük neki!

blog2_4.jpg

Jól megittuk a pezsgőt, megettük a szendvicseket, ünnepeltük egymást. Nagyon jó volt, a szép napsütésben mindenki kipirosodva, elégedett, kellemes fáradsággal beszélgettünk. Szuper volt, gratulálok mindenkinek, szép teljesítmény volt. Jövőre újra itt veletek!

Köszönettel: Beck Magdi

Fotó: Várady István

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.