Mentorképzést tartottunk!

Ez a cikk több mint 8 éves.

A Város Mindenkié minden új tagját mentor segíti a csoportba való bellieszkedésben, ami fontos és szép, ugyanakkor nehéz feladat. Ezért is tartottunk mentorképzést, hogy még jobbak legyünk a mentorálásban. Az alábbiakban az egyik résztvevő, Kulcsár Károly beszámolóját olvashatjátok az eseményről.

kungfu.jpg

Június 13-án egy nagyon jól sikerült rendezvényünk volt, amelyre sokan eljöttek. A képzés témája a mentorálás volt. Sokan elmondták, milyen élményük volt, akár mentorként, akár mentoráltként. Láttunk egy igen érdekes és tanulságos filmet is.

A Kungfu Panda című film igen szórakoztató volt, amiből sok mindent lehet tanulni. A legfontosabb ezek közül az, hogy bárkiből lehet sárkányharcos, és fontos hogy higgyen és bízzon magában. Akkor nincs lehetetlen, ha nagyon akarjuk és elszántak vagyunk. Megfogalmaztuk azt is, hogy mi a mentori hitvallásunk, és arról is szó esett milyenek a jó mentor ismérvei.

Volt egy szituációs játék is, Gyulával, ami az Évinek sikerült a legjobban. Ez is bizonyította, hogy egy fogyatékkal élő ember is sikerrel meg tud oldani feladatokat!

Nagyon jól éreztük magunkat, kiváló szervezés volt. Én és Niki biztosítottuk a változatos ennivalót. Az egész képzés nagyon profi, gördülékeny és izgalmas volt  Mindenki jól érezte magát és felszabadult volt.

Még sok ilyen remek képzésen szeretnék részt venni!

Kari

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.