A Város Mindenkié ismét elvonult

Ez a cikk több mint 9 éves.

Immár a tizenegyedik elvonulása volt a csoportnak, Kismaroson pedig ez már a harmadik alkalom volt. Hiába tél van, most voltunk a legtöbben! Bár a 45 fő a három nap alatt változott – volt olyan aki innen ment vizsgázni, majd visszajött – de nagy megtisztelés volt nekem, hogy két tagunk, Tündi és (Poczek) Laci, Pécsről jött el.

elvonulas15.jpg

Nagyon fárasztó volt, mint minden elvonulás, és ezért volt mindig frissítőnek egy kis játék. Az egyik hasonló volt, mint a kő-papír-olló, s a játék során is kiderült mennyire egyformán gondolkodik a csoport, hiszen kb. 30-an játszottuk két csapatra osztva, de az első négy körben mindenki ugyanazt mondta. Végül a mi csapatunk győzött 2-1-re!

A nagyon sok munka mellet nagyon finom s bőséges étellel (vegáknak s minden olyan embernek, akinek valami allergiája van) kedveskedtek a szakácsaink. Köszönet érte ezúton is Líviának és Magdinak!

Nagyon jó volt, hogy ismét együtt volt a csoport s együtt dolgoztunk a következő félévi stratégiánkon és céljainkon. Köszönöm, hogy ott lehettem!

2015. február 18.                                                                                          Csurika

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.