AVM Karácsony 2014

Ez a cikk több mint 9 éves.

Végre eljött a várva várt nap, ismét megrendezhettük az AVM karácsonyi ünnepségét. A szervezést Orbán  Miklós és Várady István vállalták, ők állították össze a programot a résztvevőknek. Nagyon sokan eljöttek a tagok közül. Rengetegen hoztak finom süteményeket. De mi is készültünk szendvicsekkel.

blog_19.jpg

Rengeteg finomság sorakozott az asztalokon. Beiglitől kezdve sok minden, mi szem szájnak ingere volt. Tessza szülei nagyon finom tepertős pogácsát hoztak, kétfélét is. Sajnos Csuhai  Ági nem volt itt, így csak hideg kaja volt, de így is jól sikerült rendezvény volt. rengetegen hoztak jelképes ajándékot – ezek versek, novellák, karácsonyi történetek voltak. Kaptunk finom üdvözlő pezsgőt is.

Nagyon kellemes meglepetést volt a kávés felajánlás, amit önkéntesek biztosítottak számunkra. Nagyon finom volt a kávéjuk.

És még volt egy nagyon kedves és kellemes meglepetés: a karácsonyi fotózás Csoszó Gabival és a Fotokontakt csapatával. Rengeteg képet készítettünk szólóban meg csoportosan is.

blog_20.jpg

Az egész ünnepségnek volt egy sajátos, varázslatos hangulata. Mindenki nagyon jól érezte magát. A végére jutott egy kis zenei csemege: jött egy zongorista, Darvas Kristóf, aki slágereket és örökzöld dalokat játszott nekünk.

Nagyon  jól sikerült karácsonyi buli volt. Köszönjük mindenkinek a segítséget: szervezőknek, önkénteseknek, vendégeknek.

blog2_2.jpg

Én nagyon jól éreztem magam, remélem ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül. Várjuk a következő közös AVM bult!t

2015. január 6.                                                                                               Kulcsár Kari

Fotók: Várady István és Udvarhelyi Tessza

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.