Ötéves születésnapi bulink – beszámoló

Ez a cikk több mint 9 éves.

A Város Mindenkié ötödik születésnapját méltó keretek közt ünnepeltük meg. Igen sokan eljöttek. Volt egy kis probléma egy félreértés kapcsán, mert sokan azt hitték, hogy ételosztás lesz. Végül azonban sikerült úrrá lenni a problémán és mindenkinek jutott étel. Sokszínű programmal vártuk a kedves vendégeket. Volt ruhabörze, a középső teremben lehetett válogatni, Verával pedig ékszert lehetett készíteni.

blog_10.jpg

Volt egy játékos vetélkedő is, amit én vezettem. Ilyet még soha nem csináltam, de úgy érzem, elég jól ment, pozitív visszajelzéseket kaptam többektől is. A játéknak két témája az én ötletem volt, és a végén mindenki megkapta megérdemelt jutalmát. Gondoltunk a gyerekekre is, hiszen nekik csináltunk külön sarkot is.

Nagyon szépek voltak az ünnepi beszédek is ,engem legjobban Udvarhelyi Tessza beszéde fogott meg, hisz ő az AVM megálmodója és minden tag anyukája. Nélküle el sem tudnánk képzelni az egészet, a szíve-lelke-motorja az egésznek. Persze ne feledkezzünk meg a többiekről sem, hisz az érintettek és a szövetségesek is kiveszik a részüket a munkából. Raffael Attila saját versét adta elő. Minden felszólaló méltatta A Város Mindenkié csoportot. Úgy érzem, egy nagyon jól sikerült születésnapi ünnepségen vehettünk részt.

Az est fény pontja a két nagyon szép és rendkívül finom torta volt. Rengeteg fénykép készült.

Számomra volt egy nagy öröm is, hisz Hollandiából visszajött a legjobb barátom, Orbán Miklós, akivel rég nem találkoztam és ez számomra nagyon pozitív dolog volt. Úgy érzem, mindenki szívét-lelkét beleadta, hogy sikeres legyen és méltó ez a születésnapi ünnepség. Az est végén jöhetett a zene és a tánc! A felhőtlen szórakozás tette fel a koronát erre a napra.

Hajrá, AVM! Csak így tovább előre a sikerek útján. Érjük el céljainkat és legyen alakalmunk még sokszor ünnepelni együtt.

2014. november 17.                                                                                   Kulcsár Kari

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.