Kirándulás az Árpád-kilátóhoz

Ez a cikk több mint 9 éves.

2014. október 12-én vasárnap A Város Mindenkié kirándulást szervezett az Árpád-kilátóhoz. Két újdonsült tagunk is írt beszámolót a programról.

blog_7.jpg

 

A kirándulásra jelentkezve elmentem a megbeszélt időben a találkozás helyszínére, az önkormányzati választás idején. Csendes, napsütéses őszi reggelen találkoztunk. A létszámot tekintve igazi Csipet Csapat volt, a felét látásból ismertem. Vera kedvesen meghívott mindenkit egy reggeli péksüteményre, amit köszönjük a csoport nevében 🙂

Elbuszoztunk a budai Nagybányai útra és onnan meredeken felgyalogoltunk az Árpád-kilátóba, majd átvágtunk a Vitorlázó réten ahol vitorlás repülők szoktak tartózkodni, de belőlük akkor egyet sem láttunk. Lefelé haladva nagyon szép erdei utakon jártunk a buszmegállóig.

Remek csapattal, békés hangulatban telt a könnyű túra, amihez az időjárás is hozzásegített a kellemes hangulathoz. Legközelebb remélem minél többen sétálhatunk a hegyekben szabadidőnket eltölteni, elfelejtve a mindennapi gondokat 🙂
 
                                                                                                                                          N. Éva

Kedves olvasó! Te aki ezt olvasod, el sem tudod képzelni milyen járni a természet lágy ölén. Budapesten az Árpád-kilátó hatalmas élményt nyújt. A hegynek felvezető út valami csodálatos így a kora őszi időben. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha friss levegőre vágysz vagy egy kis nyugalomra, mindenképp látogass el eme gyönyörű helyre. A tetőgerendák a régi kort idézik fel bennem,az Árpád-hegyi kilátóban.

                                                                                                                                          S. Gábor

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.