Nyilatkoznak a polgármester kihívói

Ez a cikk több mint 9 éves.

Megint olvasok… hol innen, hol onnan. Jelenleg éppen a Józsefváros helyi újságját. Mint tudjuk, jönnek a polgármesteri választások. És a polgármester kihívói nyilatkoznak. Nem éppen kedvesen, nem éppen szociális érzésekkel, nem éppen keresztény módon. Inkább embertelenül.

megbelyegzes.jpg

Íme:

Komássy Ákos – Magyar Szocialista Párt: „az első intézkedéseim között lenne, hogy kezdjük el a Józsefváros pincéit rendbe rakni. Ezeken a helyeken szaporodnak a poloskák, és hajléktalanok, ittas személyek használják.”

(Én kétféle módon is értelmezem, mindkettő durva!)

Suda Dezső  –  Szociáldemokrata Párt: „akinek nincs jövőképe és nagyon bizonytalan élethelyzetben él, abból potenciálisan előbb-utóbb megélhetési bűnöző válik.”

Pintér Attila – Jobbik: „Józsefváros nem köteles eltartani a hajléktalanok és drogosok nagyobb részét, ami kerületünkre, területünkre esik.”

Hajrá, jövendő polgármesterek! Csak így tovább! Alázzuk meg továbbra is a szegényeket és a legelesettebbeket, szítsuk továbbra is a néphangulatot, rekesszünk ki csoportokat, igazi, magyaros, keresztény magatartásról teszünk bizonyságot.

Igazi Fideszes nézet, persze, hogy mellé állunk, hisz tőlük függünk. Hízelgünk, talpat csókolunk, csak bejussunk! Gratulálok az MSZP-nek, a Szocdemeknek, a Jobbiknak és minden szavazónak, aki ide adja le a voksát!

MAGYARORSZÁG JÓL TELJESÍT!

2014. október 8.                                                                       Lakatosné, Jutka, hajléktalan nő

Fotó: Vörös Anna

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.