A Város Mindenkié a Muzsikus rádióban – 2014. augusztus 12.

Ez a cikk több mint 9 éves.

A 2014. augusztus 12-i adásban jelen volt Csuhai Ági, Erdpsné Csurika, Papp Csaba és Kulcsár Kari. Több témával is foglalkoztunk. Első témánk az AVM és a Közélet Iskolája által szervezett közösségi nyári egyetem volt, amiről Ágit kérdeztük. Megbeszéltük, hogy milyen érdekes témák és felkészült előadók voltak, és mennyire nagyszerű volt minden. Utána Ági mesélt az életéről és arról, hogyan került kapcsolatba A Város Mindenkié csoporttal. Majd arról mesélt, hogyan jutott ebbe a lakásba, ahol most lakik. Megemlítette a Lélek- programot is, és elmesélte azt is, hogy mennyire fejlődött, mióta a közösségünk tagja. Elmesélte, milyen munkacsoportokban vesz részt, és arról is beszélt, hogy milyen sikeres volt a nőnapi rendezvényünk.

Ezután zene következett: Nagy Éva 1968-as felvétele forgott, melynek címe „Nem hiszek többé neked”.

Majd Csurikával, újonnan visszatérő tagunkkal beszélgettünk. Beszélt az életéről, és arról, hogy merre járt, miért nem volt velünk eddig. Utána a fő témánk jött: az elvonulás. Mindannyian egyetértettünk hogy nagyon jó volt és pozitív élményekkel gazdagodtunk. Az elvonulás története is szóba került és az, hogy mit jelent ez, és miért fontos az AVM-nek.

A végén körkérdést tettem fel: kinek melyik volt az elvonulás legizgalmasabb része. Én elmondtam  hogy számomra az utolsó napi jelölések voltak izgalmasak. A többieknek más véleményük volt, majd legvégül megkértem mindenkit, hogy meséljen egy vidám sztorit az elvonulásról. Mindenki egyetértett abban, hogy a mai adás érdekes volt és jól sikerült.

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.