A Város Mindenkié a Muzsikus Rádióban – 2014. március 9.

Ez a cikk több mint 10 éves.

2014. március 9-én ketten vezettük a műsort: Papp Csaba és Kulcsár Kari. Első témánk a csütörtöki választási fórum volt, amit a Fűtött utcán tartottunk. Megbeszéltük, hogy miért fontos, hogy elmenjünk szavazni. Én beszéltem a helyszíni tapasztalataimról. Egész sokan vettek részt a fórumon és kérdéseket  is feltettek. Páran mondták, hogy eljönnek hozzánk a csoportba. Elhoztam a választási totót és a műsorban megbeszéltük a kérdéseket.

Mivel a két téma közötti zene alatt beszélgettünk, kiderült Csaba tud és szeret is főzni, kihasználtam az alkalmat, és két olcsó és könnyű receptet kértem tőle a hallgatók számára.

Ezután témát váltottunk,és áttértünk a nőnapi ünnepségre, amit március 8-án tartottunk a Wesley János Főiskola dísztermében. Elmondtam, hogy mennyi ember munkája kellett ahhoz hogy sikeres legyen az ünnepség. Hál’ isten, elég sokan voltak. A háziasszony B. Magdi és Csuhai Ági voltak, a zenét Várady Pisti szolgáltatta. Volt activity játék, amit Magdi vezetett. Jókat nevettünk! Majd szintén volt egy totó, amiben nagyon sok hasznos információ volt a jelen lévő hölgyek számára. Az ünnepségen rengeteg szendvics és édesség volt, és az est fénypontja az volt, amikor Tamás és Livi megjelentek egy finom csokitortával.

A beszámoló után Csaba olvasott fel részleteket a nőnap eredetéről, és arról is beszéltünk, hogy vannak országok, ahol nem veszik emberszámba a nőket és nincsenek jogaik. Persze beszéltünk a tagtoborzásról, és arról is, hogy miért érdemes hallgatni minket. Szép hetet mindenkinek!

                                                                                                               Kulcsár Károly

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.