A Város Mindenkié a Muzsikus Rádióban – 2014. március 2.

Ez a cikk több mint 10 éves.

A március 2-i műsorunk során jelen volt Papp Csaba, Szigeti Adrienn és Kulcsár Károly, a műsor szerkesztői, valamint két kedves vendég: Raffel Attila és Hajas Gábor.

A műsor technikai részét Csaba kezelte: ő válogatta a zenéket. A vendégekkel Kari és Adri közösen beszélgettek. A műsor első részében Kari vendége volt Raffel Attila, akitől megtudtuk, hogy állami gondozottként nagyon küzdelmes volt az élete. Sok nehézségen ment át, főleg roma származása miatt érte sok atrocitás, de ő soha nem adta fel. Az AVM munkáját jól ismeri és a csoport törekvéseivel teljesen egyetért. Most újra dolgozhat és reménye van arra hogy kilépjen a hajléktalanságból. Nagyon szeret segíteni, sok helyen önkéntes, és ha lesz ideje a munka mellett, akkor szívesen segítené az AVM munkáját is.

Attila igazi művészlélek, sokféle művészeti ág megérintette. Verseket ír, rappel, amatőr színjátszó. Legutóbb egy tehetségkutatóban sikerrel vett két akadályt, de – milyen az élet! – sajnos nem lesz mégsem ez a műsor.

Saját verseiből adott elő párat a műsorban, majd egy kicsit rappelt is, aminek a szövege kicsit húzós volt. Témáit a való élet és a szerelem ihleti meg. Nagyon jól sikerült eszmecsere volt!

A műsor második részében egy kedves AVM-tag volt a vendégünk, aki a múlt szombati budaörsi úti tüntetésről tartott élménybeszámolót, ahol a hajléktalan emberek hatósági üldözése ellen tüntettünk. Felváltva tettük fel neki a kérdéseket, és ő nagyon profin válaszolt. Éreztük, hogy ő szívvel-lélekkel csinálja a dolgát, és igazi elkötelezett AVM-es.

Hallgassatok minket továbbra is, mert sok mindent megtudhattok tőlünk  A Város Mindenkié munkájáról és mindenféle más témáról is, ami érdekelhet titeket!

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.