Kezdő angolórák az AVM-ben – beszámoló

Ez a cikk több mint 10 éves.

angol_kicsi.jpgElkezdődött, igen! Nagyon vártuk, szeptemberben, az új tanévben kezdtük az AVM angol kezdő nyelvtanfolyamát. Négy tanárnőnk volt: Judit, Anna, Emese és Juli. Az időpont-egyeztetés miatt Emese és Juli kevesebbet jöttek, de Judit és Anna, hogy mint két angyalka próbál a semmi nyelvtudással rendelkező kollégáimmal együtt megtanítani bennünket legalább alapfokon az angol nyelvre. Hangosan mondjuk a szavakat, tanuljuk a számokat, mondatszerkezeteket, nyelvtan, kérdésekre a válasz, tagadás stb.

A nyelvtanfolyam elején tízen voltunk, mostanra pedig már olyan sokan lettünk, hogy nem férünk el a nagy asztalnál, a pótszékeken is ülnek. Ez Judit és Anna tanárnőink varázslatos, türelmes, odafigyelő egyéniségének köszönhető és annak, hogy szeretnék a tudásukat átadni nekünk.

Például egy kollégánk az elején meg sem mert szólalni, szégyellte, hogy nem tudja megismételni, visszamondani a szavakat. Most már ott tartunk, hogy önállóan mond egyszerű mondatokat, tud válaszolni a kérdésekre.

Remek két ember Anna és Judit, KÖSZÖNJÜK nekik és a szervező Dórinak is, hogy ilyen szuper tanfolyamra járhatunk. Kívánunk jó egészséget, BOLDOG  ÜNNEPEKET, sikerekben gazdag további életet!

2013. december 21.                                                                                  az AVM tanulói és Beck Magdi

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.