Boldog születésnapot, Fedél Nélkül!

Ez a cikk több mint 9 éves.

fn.jpgA Fedél Nélkül című utcalap ebben az évben lett 20 éves. A Város Mindenkié tagjai örömmel köszöntik!

  • * A lap, amely szimpatizál és segít az AVM-nek munkánk, céljaink, eredményeink közlésében. A lap, amely jó szomszéd, barát, társ. A lap, amely 20 éves – el sem hisszük! – örök fiatal. Köszönjük a lehetőséget, és kívánunk további sok sikert, még sok-sok 20 évet!

* Boldog szülinapot FN!

* Tiszteletre méltó, ahogy a Fedél Nélkül már 20 éve szolgálja a hajléktalan emberek méltóságát!

* Boldog szülinapot! Még sokáig együtt, a 100-at már észre sem vesszük!

* Belőled élek, FN. Te ajánlottál az AVM-be! Kiharaptunk egy oldalt Belőled. Köszönjük, hogy segíted a hajléktalan embereket!

* Tisztelet és megbecsülés a Fedél Nélkül újság megálmodójának és megvalósítójának Többször megvettem, elolvastam, jó értelemben valós és hiteles cikkekben világítja meg az érintettek életét, milyen úton jutottak el ide, milyen élethelyzetben élnek, és a legnagyobb erénye, hogy megmutatja megoldásokat, kilátásokat az élethelyzetek megoldására. Nagyon jók és tetszenek a versek, a hozzáértők javaslatai, segítségük a döntéshozók felé.

* Mióta AVM-tag vagyok, értékelem a FN újságot és annak terjesztését, azóta időnként megvásárolom, el is olvasom. Én is érintett vagyok és rájöttem, hogy komoly munka eredményeként jön létre. Különböző sorsú embereket ismerhetek meg, és becsülöm az ezzel való foglalkozást, terjesztését.

* Kitartást a további 50 évre, nagyobb forgalommal! Boldog szülinapot!

* A Fedél Nélkül a 89-90-es Déli pályaudvari és Blaha Lujza téri tüntetések máig velünk élő örököse. A lapot egy hajléktalanságot megélt ember alapította, és a szerzők nagy része még ma is érintett – sokan nem is tudják, milyen nagy dolog mindez! Az FN nélkül A Város Mindenkié nem lenne ott, ahol ma van, hiszen első tagjaink nagy része terjesztő volt, és a lap környezetéből ma is nagyon sok tudatos és érzékeny közösségi ember kerül ki. Köszönjük, hogy vagytok!

* Továbbra is sikeres működést kívánok!

* Kívánom, hogy az újság címe „fedél felettünk” legyen. Boldog születésnapot!

* Nagyon sok sikert, új címmel, értünk, velünk, együtt! Köszi nektek mindent! Boldog szülinapot!

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.