Önkéntes angol nyelvtanárokat keresünk!

Ez a cikk több mint 10 éves.

english2_kicsi.jpgA Város Mindenkiében az AVM Akadémia keretében évek óta folyik angolnyelv-oktatás a hajléktalan aktivistáknak, és ezt a tevékenységünket szeretnénk most bővíteni.

Jelenleg van egy csoportunk (5 fő), akik a „haladó” szintet képviselik. Őket most egy fő tanítja, és mellé keresünk 2 vagy 3 lelkes tanárt, akik szívesen tanítanának vele felváltva. Az angol tanári tapasztalat előny, de nem feltétel. Ez a csoport minden kedden 18.30 és 20 óra között találkozik.

Nyáron szeretnénk elindítani egy kezdő csoportot is (előreláthatólag kb. 10 fő), amelyhez szintén keresünk 2-3 lelkes tanárt, akik szívesen tanítanának felváltva hetente egyszer. Az órák helyszíne a Blaha Lujza tér közelében lesz, az időpontot a tanárokkal közösen szeretnénk eldönteni. Erre a feladatra is elsősorban olyan embereket keresünk, akiknek van valamennyi pedagógiai gyakorlata.

Ha szeretnél csatlakozni a csapatunkhoz mint angoltanár, írj egy e-mailt az [email protected] június 20-ig Udvarhelyi Tesszának és írd le egy pár mondatban angolul és magyarul, hogy milyen tanítási tapasztalatod van és miért szeretnék nálunk tanítani. Az órákhoz egy júniusi közös megbeszélés után lehet majd csatlakozni!

Ha bármi további kérdésed van, szintén írj nekünk e-mailt!

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.