Aktivista nőnap a Dózsán – beszámoló

Ez a cikk több mint 11 éves.

nonap2.jpgA Város Mindenkié csoport 2013. március 8-án rendezett aktivista nőnapot a Dózsa szálló nagytermében. Először Filder Tamás bemutatta az AVM-et, majd Lakatosné Jutka köszöntötte a résztvevőket, akik nem csak nők voltak, hiszen férfiak is jöhettek a rendezvényre. Összesen elég nagy létszám, kb. 80 fő vett részt.

Verseket is olvastunk, többek között Kolompárné Magdi és Szuda István is felolvastak egy-egy verset. Sütivel és üdítővel vártuk a vendégeket, majd a rendezvény közepe felé Jutka felkérte az AVM-es férfiakat, hogy köszöntsék a nőket egy szál virággal, aminek nagy sikere lett. Az eseményt megörökítette több újságíró és fotós is.

Ezután Dósa Balázs segédletével elkezdődött a buli, ami igen fergetegesre sikerült. Nagyon jó hangulatban vidáman tánccal, énekléssel telt el az idő. Majdnem mindenki táncolt! A vendégek közül még a mikrofonba is énekeltek, táncra perdültek. Vidáman és nevetgélések közepette tapsoltuk meg a szereplőket. A visszhangból ítélve nagyon jól sikerült ez az este!

Képek a rendezvényről itt.

2013. április 1.                                                                                      Felszerné Csuhai Ágnes és Petrecz Pisti

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.