A Város Mindenkié 2012-es karácsonya

Ez a cikk több mint 11 éves.

karacsony.JPGA Város Mindenkié csoport immár harmadik karácsonyát tartotta. Jómagam is részt tudtam venni csoporttársaim segítségével, hiszen mi most Szerbiában élünk. Nagy izgalommal vártam, hisz a kontaktlistából láttam, hogy nagyon sok új tagunk van már. Korábban érkeztünk párommal, hisz tudtam, hogy az előkészületekhez mindig kell ember. Én szendvicsezni álltam be, a párom fát díszíteni.

Ez a karácsony is különleges, hisz azt eszük, amit a tagjaink hoznak (sütit, kenyeret, körözöttet, üdítőt. stb.) Alkoholt fejenként max. 1 üveg bort vagy sört lehet hozni, de az idén sem volt népszerű: összesen 2 üveg bor lett, sör nem is, inkább a gyümölcs s sütemény volt. Összesen kb. 30-35-en voltunk. A hagyományok szerint idén is mindenki mindenkinek adott ajándékot, ki verset, ki éneket, ki mesét, ki élettörténetet. Én saját verset írtam az itt kapható zsemléről, amely olyan, mint a margaréta virág – ennek nagy sikere volt.

A csoport kapott nagyon sok határidőnaplót ajándékba a szimpatizánsainktól, így mindenki választhatott egyet. Nagyon örültem neki, hisz így beleírhatom a csoporttársaim telefonszámát. Sajnos a műsor után mi nem tudtunk maradni a táncra s beszélgetésre, mert anyukámék nem budapestiek, így ment a busz s el kellett érni.

Nagyon szépen köszönöm, hogy ott lehetünk s jól éreztük nagyon magunkat.

Képek a karácsonyi ünnepségről.

Ki mit ajándékozott a csoportnak?

2012. december 30.                                                                                                          Erdősné Csurika

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.