Az utca hírmondói – videós képzés

Ez a cikk több mint 11 éves.

2012. május 26-július 31. között A Város Mindenkié csoport lehetőséget kapott arra, hogy az Artemisszió Alapítvány egyik munkatársa – Fodor László – közreműködésével és vezetésével elkészíthesse első saját készítésű bemutatkozó kisfilmjét.

A több alkalomból álló kurzus alatt közösen készítettük el sok-sok apró lépéssel (mondanivalónk megfogalmazása, mozgóképek készítése különböző helyszíneken és témákban, hanganyagok felhasználása, vágások, részek összeillesztése) filmünket. Először egy próba filmet készítettünk, amely itt látható, majd végül összevágtuk azt a kisfilmet, amivel további tagokat szeretnénk toborozni az AVM-be.

A képzésen résztvevő közel 20 fős csoport nagyon aktívan és lelkesen végezte munkáját Laci instrukciói alapján, azt hiszem, mindegyikünk nevében mondhatom, hogy egy élmény volt.

Köszönjük szépen ezúton is az Artemissziónak, és külön Lacinak a sok fáradozást, türelmet, kitartást, jó kedvet, az önzetlen segítséget és hogy ránk szánta idejét több ízben is!!

2012. szeptember 1.                                                                                                        Körmendy Tünde

Ui. A film készítéséről a mai napon a Social Link konferencián mesélünk. További információ a konferenciáról itt.

————–

Ha tetszett ez a bejegyzés, like-old te is a Facebook-oldalunkat!

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.