Az AVM karácsonyi ünnepsége

Ez a cikk több mint 10 éves.

2011. december 22-én A Város Mindenkié megtartotta a szokásos karácsonyi ünnepségét. Ez most egy „belső” rendezvény volt, mert most nem hívtunk külsősöket (volt olyan már, amikor nyitott volt).

Az előkészületek nagy izgalommal teltek, főleg úgy, hogy egy olyan ember kapta meg ezt a feladatot, aki 2010-ben még nem volt a csoport tagunk, így nem tudta, hogyan is „szokott” kinézni egy ilyen ünnepség. Idén is úgy döntöttünk, hogy mindenki hoz, amit akar (ropit, mogyorót, narancsot, üdítőt stb.), de alkoholt csak max. 1 sört vagy 1 üveg bort lehetett. A végére összesen 3 liter bor lett és 2 sör – amire voltunk 25-en. Itt is jól látszott, hogy nem minden otthontalan iszik, mint ahogy azt sokan feltételezik. Nagyon sok sütemény és üdítő volt.

Korábban húztunk neveket, így mindenki kapott személyes ajándékot, de volt közös ajándékozás is: sokan hoztak verset, éneket és mesét, így mindenki kapott ajándékot, és nagyon jó hangulat volt.

Összesen közel negyvenen voltunk – mindenki az AVM tagja vagy az ő hozzátartozója. A DJ nagyon jó retró zenéket játszott, így sokat rokiztunk, lambadáztunk – mindenki talált magának kedvére valót.

Nagyon jó volt ez a rendezvény és köszönöm, hogy én is részese lehettem ismét a karácsonyi bulinak s köszönet mindenkinek az önzetlen segítséget (terem, dísz, fenyő stb.)

Képek a buliról itt.

2012. január 10.                                                                                             Csurika

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.