Gyere velünk takarítani a csepeli hajléktalan emberek lakhatásáért!

Ez a cikk több mint 12 éves.

Nem lesz kunyhóbontás a héten, de a takarítást folytatjuk kedden, mert ez fontos alap. Kedden a közterület-felügyelet emberei kilátogatnak a helyszínekre, és megnézik, meddig jutottak a takarítással a Börtön Helyett Lakhatást hálózat tagjai, akik hétfőn összeszedtek egy nagy konténernyi hulladékot.

Van még mit csinálni, és a szemétkérdés megoldása azért nagyon fontos, mert nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a kunyhók lakói hosszú távon megőrizhessék a lakhatásukat. A szemétszedés megerősítené az ott lakók és az AVM pozícióját, ha sikerül leülnünk a csepeli városvezetéssel tárgyalni. Ezért arra kérünk titeket, hogy holnap segítsetek nekünk takarítani.

A találkozó időpontja: 2011. december 13. (kedd) 9h

A találkozó helyszínei:

1. Szabadkikötő úti HÉV-megálló
2. Weiss Manfréd út (volt Szabadkikötő út)/Corvin út MOL kút

Térkép

Kapcsolat:

1. helyszín: Bende Anna: 06 30 984 47 22
2. helyszín: Udvarhelyi Tessza: 06 20 381 89 96

Kérjük, részvételi szándékodat jelezd az [email protected] email címen vagy a 06 20 381 89 96-os telefonszámom sms-ben a neved, email címed és telefonszámot megadásával. Üzenetedben jelezd azt is, hogy melyik találkozási helyre mész.

A szemétszedéshez érdemes olyan ruházatba jönni, amit nem sajnáltok, és ha van vastag munkavédelmi kesztyűtök, az is praktikus. Ha tudtok, hozzatok magatokkal szemeteszsákot, kesztyűt, fényképezőgépet és termoszban meleg teát. A szemét elszállításához szükségünk van konténerre, amit az AVM fizet ki, szívesen vesszük ehhez a felajánlásokat.

Képek a csepeli kunyhókról és lakóikról

Facebook-esemény

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.