Helyszínt keresünk! Tudsz nekünk segíteni?

Ez a cikk több mint 12 éves.

A Város Mindenkié sikeres működésének egyik alapja a rendszeres stratégia-építés és értékelés. Megalakulásunk óta minden évben kétszer tartunk ún. elvonulást, ahol az elmúlt félév tevékenységét értékeljük és hosszú távú stratégiánk alapján megtervezzük a következő félév tevékenységeit.

Következő elvonulásunkhoz keresünk olyan olcsón bérelhető vagy ingyenes helyszínt, ahol 20-25 ember kényelmesen elfér, van konyha és nagy közösségi szoba. Az elvonulás időpontja 2011. július 22-24. (péntek-vasárnap).

Kérjük, aki ismer olyan helyet, ahol megtarthatnánk az elvonulást vagy fel tud ajánlani egy ilyet, jelezze felénk e-mailben: [email protected].

Miért keresünk olcsó vagy ingyenes helyszínt? A Város Mindenkié informális csoport, és eldöntöttük, hogy a kötöttségek elkerülése és a függetlenségünk megőrzése érdekében nem indulunk el az intézményesedés útján. Ezért nagyon kevés pályázati lehetőségünk van és 1%-os felajánlásokat sem fogadhatunk. Működésünket leginkább a tagok befizetéseiből, és a támogatóinktól érkező anyagi és természetbeni adományok segítségével biztosítjuk.

Nagyon köszönünk minden segítséget!

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.