Meghívó sajtótájékoztatóra: A Város Mindenkié ajánlata Tarlós Istvánnak

Ez a cikk több mint 11 éves.

A Város Mindenkié hajléktalan embereket és szövetségeseiket tömörítő érdekvédelmi csoport. Munkánk középpontjában többek között a közterületeken élő hajléktalan emberek állnak. Nagy energiákkal keressük a megoldásokat e réteg problémáira, és ebben szeretnénk a lehető legszélesebb körű együttműködést kialakítani az érintett országos és fővárosi hatóságokkal, hivatalokkal, illetve a szociális ellátórendszer intézményeivel.

Üdvözöljük, hogy – számos közelmúltbeli megnyilvánulás alapján – az új kormány, valamint a főváros új vezetése is tenni kíván a hajléktalan emberek problémáinak orvoslása érdekében! Az ország vezetése nyilvánvalóan elkötelezett a hajléktalan emberek problémáinak megoldása iránt, hiszen terveket dolgoznak ki, és erőforrásokat akarnak erre a területre irányítani. A Város Mindenkié azzal szeretné segíteni a főváros munkáját, hogy lehetővé teszi a felelős vezetőknek, hogy jobban megismerhessék a jelenlegi problémákat, és így valóban jó megoldásokat találjanak.

Meggyőződésünk, hogy az írásos tervezetek, tanulmányok és kutatási eredmények ismerete mellett a leghasznosabb tudásanyag gyakorlati tapasztalatok segítségével szerezhető. Ennek érdekében átfogó, élmény-alapú programot dolgoztunk ki, amelyre szeretettel meghívjuk a főváros első számú vezetőjét, Tarlós Istvánt.

A nagyszabású és hatásos program részleteiről sajtótájékoztató keretében nyújtunk további információt a sajtó munkatársainak, ahol ezen túl hajléktalan tagjaink személyes élményeiken keresztül mutatják be az utcán élő hajléktalan emberek mindennapi életét, tapasztalatait és problémáit.

Időpont: 2010. december 14. (kedd) 15h
Helyszín: Sirály, Budapest 1061 Budapest, Király u. 50

Kapcsolat:
Vojtonovszki Bálint: 06 20-44-99-110
Email: [email protected]

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.