Belföldi utalás: AVM Egyesület: 16200223-10184750

Külföldi utalás: HU87 1620 0223 4750 0000 0000 (IBAN szám)

Készpénzes adomány: [email protected]

Ha úgy döntesz, adományozol nekünk, pénzed a következőképpen fog hasznosulni:

Havi 2 000 Ft-tal egy hajléktalan tagunk internetköltségét fedezed. Székhelyünkön korlátozott az internethasználat, ingyen kevés helyen lehet netezni, ezért mi is az internetkávézókat használjuk.

Havi 3 000 Ft-tal egy hajléktalan tagunk telefonköltségét állod. Képzelheted, ez mennyire fontos olyan kiterjedt szervezőmunkánál, mint a miénk!

Havi 6 000 Ft-tal, két hajléktalan tagunk nyugdíjas bérletével segíted a munkánkat. Manapság szinte lehetetlen „bliccelni”, tagjaink pedig sokat ingáznak a városban.

Havi 10 000 Ft-tal 20 lakásszegénységben élő ember heti egyszeri étkezését támogatod. Nálunk ugyanis minden nagyobb találkozón szerény és finom szendvicsek kerülnek az asztalra.

Havi 20 000 Ft-tal hajléktalan és lakásszegénységben élő tagjaink elvonulásához járulsz hozzá. Tagságunk minden félévben 4 napon keresztül együtt táborozik. Ilyenkor kiértékeljük az elmúlt időszak munkáját, átgondoljuk a stratégiánkat. Ez az alkalom a legtöbb tagunk számára azonban a nyaralás és a közösségi együttlét örömét is jelenti.

Sikereinkről, eddig elért eredményeinkről itt olvashatsz.

Nem szegényeknek való idő – film A Város Mindenkiéről >>>

A Város Mindenkié nem bejegyzett szervezet. Alakulásunkkor úgy döntöttünk, hogy a kötöttségek elkerülése és a függetlenségünk megőrzése érdekében nem indulunk el az intézményesedés útján. Ezért nagyon kevés pályázati lehetőségünk van és 1%-os felajánlásokat sem fogadhatunk. Működésünk során tagjaink és támogatóink segítségével biztosítunk olyan dolgokat, amiket semmiképpen sem tudunk ingyen megoldani.

A Város Mindenkié munkáját elsősorban a csoport aktivistái és számtalan szimpatizáns támogatja adományával. Ezen kívül, többek között a következő szervezetek is támogatták a munkánkat anyagi vagy tárgyi adománnyal egy vagy több alkalommal: Civil Kollégium Alapítvány, Európai Lakhatási Hálózat, Nyílt Társadalom Alapítványok, Alapítvány a Társadalmi Felelősségvállalásért, Weil, Gotshal & Manges LLP, Heinrich Böll Alapítvány, Friedrich Ebert Stiftung, Davis Projects for Peace.

Csoportunk médiatámogatója a Fedél Nélkül.

Adományoddal hajléktalan és lakásszegénységben élő tagjainkat támogatod.  Közösségünk pénzét a csoport stratégiai céljainak megvalósítására, nem egyéni célokra használjuk fel! Részletes leírást a pénzügyi rendszerünkről itt olvashatsz. Itt pedig arról írunk, hogyan és mit érdemes adományozni.

Ha szeretnéd, hogy stadionok helyett lakhatásra költsék a közös pénzünket, támogasd A Város Mindenkié csoportot!

Átutalással a következő számlaszámra (belföldről): AVM Egyesület: 16200223-10184750

Külföldről a következő IBAN számra: HU87 1620 0223 4750 0000 0000

Készpénzes adományt személyesen tudunk átvenni, ezért kérjük, írj e-mailt ide: [email protected]

Ha nincs lehetőséged pénzzel támogatni minket, tárgyi adományokat is örömmel fogadunk, elsősorban MOBILTELEFONOKRA, LAPTOPOKRA, SZEMÜVEGEKRE, FÉNYMÁSOLÓPAPÍRRA, KÁVÉRA ÉS TEÁRA van nagy szükségünk a napi működéshez. Ha ezek közül bármivel tudnál nekünk segíteni, kérjük, írj egy e-mailt az [email protected].

Időnként abban is segítünk, hogy lakhatási válsághelyzetben rászoruló emberek személyes segítséget kaphassanak. Itt találod a személyes segítségkéréseket >>>

Köszönjük!

6szulinap.JPG