Az AVM tagjai bemutatkoznak: Bárász Tamás

Ez a cikk több mint 11 éves.

tamas_1.jpgBárász Tamás vagyok, nyár óta az AVM aktivistája, végzettségem szerint német szakos bölcsész, szakmám szerint informatikus. Budapesti értelmiségi családban születtem, egész életemet jó anyagi körülmények között éltem.

Noha korábban is érzékenyen reagáltam ha kirekesztést vettem észre, egy velem kb. egykorú könyv döbbentett rá hogy a mai magyar demokratikus közbeszédben mennyire hangsúlyosan vannak jelen az elit érdekei és mennyire hiányoznak azok a témák amik a szegényeknek fontosak. Az efölötti felháborodás vezetett az AVM-be.

Szeretem az AVM-ben azt hogy minden tagunk lelkesedésére és munkájára nyitottak vagyunk, hogy úgy irányítjuk a csoport munkáját hogy abból senki ne legyen kizárva. Szeretem azt hogy itt mindenki tud fejlődni, én is. Szeretem hogy szinte bárkit képesek vagyunk befogadni, akármilyen háttérrel érkezik. Óriási élmény az AVM-ben látni hogy ez a működési mód nem csak a leghelyesebb, de hosszú távon a leghatékonyabb is. Nagyszerű látni hogy micsoda ereje van a közösen kitűzött céloknak és a demokratikus procedurális szabályoknak abban hogy ez a légkör létrejöjjön és fennmaradjon.

Az AVM további tagjainak bemutatkozása itt.

Ezt a cikket eredetileg az AVM régi blogján publikáltuk.